Vestis aluminium : Állókorcos rendszer VestisÁllókorcos rendszer Vestis aluminium : TS.03 kiselemes fedés VestisTS.03 kiselemes fedés Vestis aluminium : Lares System VestisLares System

Integrált rendszerek Vestis alumíniumból

A különféle rendszerek olyan elemek halmazaként készültek, amelyeknek egyként kell működniük. Megoldásaink egy része nem újdonság az építőiparban, de cégünk ezeket a legapróbb részletekig megvizsgálta és továbbfejlesztette. A fedőanyagok elsősorban esztétikai és védő szerepüket látják el, de ezen túl túl fontos szerkezeti szerepet töltenek be, különösen, ha technológiai berendezéseket illetve ttőbiztonsági rendszereket hivatottak támogatni. Emiatt minden rendszer tesztelt elemekből és tartozékokból áll.

Állókorcos rendszer

Vestis aluminium - Állókorcos rendszer

Tetőfedés és homlokzatok

A korcolást megújult változatban kínáljuk, ahol minden egyes elemet továbbfejlesztettünk, hogy kiváló és megbízható teljesítményt nyújtanak.

Állókorcos rendszer

TS.03 kiselemes fedés (alumínium cserepes lemez)

Vestis aluminium - TS.03 kiselemes fedés

Tetőfedés

Az új TS.03 cserepes lemez olyan kortárs tervezési megoldást képvisel, amely új megjelenést tesz lehetővé a lakossági építészetben.

Vestis aluminium - TS.03 kiselemes fedés

Ereszcsatorna rendszer

Vestis aluminium - Ereszcsatorna rendszer

Bádogos kiegészítők

A Vestis ereszcsatorna rendszer elemei innovatív megoldásokkal tűnnek ki versenytásai közül.

Vestis aluminium - Ereszcsatorna rendszer

Termékeink között megtalálhatók a legmodernebb tetőrendszerek, amelyek kiváló védelmet nyújtanak otthona számára a változó időjárási viszonyok között. A prémium minőségű lemezfedés és színes alumínium lemez tetők esztétikus megjelenést kölcsönöznek az épületnek, miközben hosszú távon tartósak és könnyen karbantarthatóak.

Az otthoni vízelvezetés fontosságára különösen figyelmet fordítunk, ezért kínálunk kiváló minőségű ereszcsatorna rendszereket és esőcsatornákat, amelyek hatékonyan vezetik el az esővizet az épület körül. Ezáltal megóvják a homlokzatot és az alapokat a nedvesség okozta károktól.

A homlokzat megjelenése szintén fontos szerepet játszik az épület esztétikájában és értékében. A modern homlokzati rendszerek és sávos homlokzatok lehetővé teszik az épület egyedi megjelenését és stílusát, miközben kiváló védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben.

Végül, a kiselemes fedés egy másik kiváló megoldás az otthoni tetőszerkezetekre. Ez a modern tetőfedési módszer kis méretű elemekből áll, amelyek hosszú élettartamot és kiváló vízhatlanságot biztosítanak, miközben esztétikus megjelenést kölcsönöznek az épületnek.

#top

Instagram